Ремонт на бойлери Светлю Шишков

Ремонт на бойлери Светлю Шишков – Светлю Шишков са български бойлери от неръждаема стомана. Бойлерите са с гаранция на водосъдържателя 10 години и 1 година (12 месеца) на електрическата част, което е техен основен недостатък.

Марката предлага на потребителите обемни електрически бойлери, проточни електрически бойлери и комбинирани бойлери с една или повече серпентини. По поръчка може да се изработи и буферен съд за производствени цели. Дончев Сервиз София извършва ремонт на неръждаеми бойлери с гаранция.

Ремонт на бойлери Светлю Шишков

Ремонт на вертикални и хоризонтални бойлери Светлю Шишков на място в дома на клиента.
Дончев Сервиз София предлага извънгаранционен ремонт и монтаж на бойлери Светлю Шишков. Ремонт на бойлери по домовете на клиента в рамките на работният ден. Сервиза разполага със всички необходими резервни части за бойлери Шишков: нагреватели с различна мощност и форма, терморегулатори, термозащити, фланци, уплътнения, гарнитури, водосъдържатели, възвратни клапани и други консумативи.

Може да ни търсите при всякакви проблеми с вашият неръждаем бойлер Шишков. Ние предлагаме също доставка на нов бойлер, демонтаж на стар бойлер, монтаж на нов бойлер и поправка на водосъдържателя на бойлер Шишков.

Бойлерите от тази марка след дългогодишно използване могат да протекат от някой шев на неръждаемата стомана. При бойлери Шишков това не е проблем. Бойлера се демонтира, диагностицира и се прави заварка на увреденото място. Ремонт на бойлери от неръждавейка с гаранция от 12 месеца на изгодни цени. Ремонт на бойлери за София и района.

Доставка и монтаж на неръждаеми бойлери

Сервиза извършва безплатна доставка на неръждаеми бойлери Светлю Шишков и иноксови бойлери Тедан. Гаранцията на всички бойлери от неръждавейка е 120 месеца. Бойлери Шишков се предлагат с гаранция на електрическата част от 12 месеца. Електрическа част на бойлера включва нагревател, терморегулатор, защита и копче. За повече информация относно неръждаеми бойлери Светлю Шишков, цени, както и цена за монтаж на бойлери, моля обърнете се към телефона, посочен по-долу.

Може да се обърнете към нас за следния ремонт на бойлер Светлю Шишков:

-профилактика на бойлер Светлю Шишков
-диагностика на бойлер Светлю Шишков
-демонтаж на бойлер Светлю Шишков
-доставка и монтаж на бойлер Светлю Шишков
-смяна на нагревател на бойлер Светлю Шишков
-смяна на термозащита Светлю Шишков
-смяна на терморегулатор Светлю Шишков
-смяна на бойлерно копче Светлю Шишков
-смяна на фланец Светлю Шишков
-смяна на тръба топла вода Светлю Шишков
-смяна на гарнитура Светлю Шишков
-смяна на спирателни кранове Светлю Шишков

и други ремонтни дейности по бойлери Светлю Шишков.

Също извършваме монтаж и ремонт на бойлери Елдом, Дипломат, Атлантик, Аристон, Теси, Бош, неръждаеми бойлери Тедан, Горение, Stiebel Eltron.
Ariston, Atlantic, Tedan, Beko, Bosch, Gorenje, Diplomat, Dominator, Eldom invest, Flamina, Matev, Midea, Neo, Pacific, Tesy, Stiebel Eltron, Светлю Шишков

За справки за ремонт на бойлер на място: тел. 0885 466 663

ремонт на бойлери светлю шишков
products izbor produkti choice contacts контакти ремонт на бойлери

МАГАЗИН

Дончев сервиз предлага не само ремонт и консултации, а и огромен избор от бойлери, които могат да бъдат закупени директно от нас!

services услуги contacts контакти ремонт на бойлери

УСЛУГИ

Нашият екип има в арсенала си богат набор от услуги, които може да предложи на най-ниски цени. Разгледайте ги!

support 24/7 poddrujka поддръжка контакти contacts ремонт на бойлери

ПОДДРЪЖКА

Ако имате въпрос относно ремонт на бойлер, или пък сте си избрали продукт от каталога ни - свържете се с нас!

garanciq warranty contacts контакти

КОИ СМЕ НИЕ?

Прочетете повече за нас, опита ни и нещата, с които се занимаваме. Бъдете сигурни да погледнете и отзивите!