Oтзиви

Това е страницата ни за отзиви. Можете да оставите Вашия отзив по-лесно от всякога – без регистрация, само с един клик. Коства малко усилия, но е много полезен и ни окуражава да продължаваме да полагаме същото старание както досега!

Rated 5,0 out of 5
17.02.2024

Професионално отношение и работа!

Благодаря на Николай за бързото съдействие и отстраняване на проблема!

Препоръчвам този сервиз!

Кинче Антонова
Rated 5,0 out of 5
15.02.2024

При закупуването на нов бойлер от ф-ма “Вимакс”, ми беше необходим техник за извършване на демонтаж на стария и монтаж на новия бойлер. От магазина ми препоръчаха да потърся услугите на “ДОНЧЕВ СЕРВИЗ” . Свързах се с тях и уговорихме ден за посещение. Техниците дойдоха в точно уговорения час. Демонтажът и монтажът бяха избършени бързо, чисто и професионално! Много съм доволна от професионализма и коректността на Николай! Без да съм заявила предварително желанието ми за изхвърляне на стария бойлер, те извършиха услугата, за което съм безкрайно благодарна! Препоръчвам на всички да се възползват от услугите на ” ДОНЧЕВ СЕРВИЗ”!!! Професионалност, коректност и чудесно отношение към клиентите! БЛАГОДАРЯ ВИ !

Р. Димитрова
Rated 5,0 out of 5
14.02.2024

Коректни,точни,професионалисти! А Николай е класа!

Лидия Митева
Rated 5,0 out of 5
14.02.2024

Точни,коректни,професионалисти,Николай е супер!

Лидия Митева
Rated 5,0 out of 5
12.02.2024

Обърнах се към фирма Дончев Сервиз за закупуване и монтиране на нов бойлер, с демонтаж и

изхвърляне на стария. Преди всичко бях много добре информиран от г-н Дончев за съществуващите на пазара устройства . Поръчката направих миналия петък, 09.02.2024

и техниците от фирмата докараха новия бойлер днес, понеделник, 12.02.2024. Демонтажа и монтажа бяха извършеин бързо и професионално при съобразяване на някои спецални изисквания на клиента. Доволен съм и определено препоръчвам фирмата Дончев Сервиз на други клиенти.Благодаря за добре извършената работа.

Марсел Израел
Rated 5,0 out of 5
09.02.2024

Свързах се с тях за демонтаж и монтаж на бойлер. Дойдоха още на следващия ден сутринта, като се съобразиха с това, кога ми е удобно. Работят бързо, чисто без неприятни изненади. Препоръчвам!

Надя Стефанова
Rated 5,0 out of 5
20.01.2024

Поздравления за бързата реакция и работа в почивните дни.На 14.01 -неделя,бях посетена от техник Иван и проблема ми беше отстранен .Професионално отношение.

Красимира
Rated 5,0 out of 5
13.01.2024

Бързи, коректни и професионални!

Много съм доволен от услугите на фирмата. Обадихбсе в събота и се отзоваха до един час.

Атанас Георгиев
Rated 5,0 out of 5
07.01.2024

Обадихме се на „Дончев сервиз” в неделен ден, отзоваха се веднага и при нас дойде техникът Иван. Поправи бойлера и се увери, че работи след поправката. Също обясни на какво се дължи проблемът. Много коректно отношение. Препоръчвам!

Кристина Атанасова
Rated 5,0 out of 5
30.12.2023

Техникът Николай дойде у нас почти веднага, след като се обадих на „Дончев сервиз”, и поправи бойлера ми (върху който няколко „майстори” се бяха упражнявали безуспешно седмици наред) много бързо и много професионално. Няма как да съм по-доволен.

Емил Георгиев

Съвет:

Преди да пазарувате или да насрочите среща с даден техник, винаги проверете техните отзиви на сайта и услугите (ако има такива). Залагайте винаги на качеството!

Вижте отново нашите продукти тук:

products izbor produkti choice contacts контакти ремонт на бойлери

МАГАЗИН

Дончев сервиз предлага не само ремонт и консултации, а и огромен избор от бойлери, които могат да бъдат закупени директно от нас!

services услуги contacts контакти ремонт на бойлери

УСЛУГИ

Нашият екип има в арсенала си богат набор от услуги, които може да предложи на най-ниски цени. Разгледайте ги!

support 24/7 poddrujka поддръжка контакти contacts ремонт на бойлери

ПОДДРЪЖКА

Ако имате въпрос относно ремонт на бойлер, или пък сте си избрали продукт от каталога ни - свържете се с нас!

garanciq warranty contacts контакти

КОИ СМЕ НИЕ?

Прочетете повече за нас, опита ни и нещата, с които се занимаваме. Бъдете сигурни да погледнете и отзивите!