Дружеството „Светлю Шишков С” ООД е българска компания създадена през 1989г. с дългогодишен опит в сферата на производство и търговията на бойлери и промишлени съдове от неръждаема стомана. От компанията казват: “Присъствието на дружеството на българския пазар е уникално с качеството на продуктите,което поддържа,диапазона на асортимента и не на последно място с индивидуалното отношение и внимание към всеки един клиент.
Смеем да твърдим,че сме единственият останал български производител,който може да задоволи желанията на всеки един потребител,да произведе всяко изделие от неръждаема стомана,което клиента поиска.
Дружеството е ориентирано към производството и търговията на електродомакински уреди,както на промишлени съдове от неръждаема стомана.”.
Дълги години от създаването си през 1989г. фирмата е съществувала под името ЕТ Светлю Шишков, след което през 2005г. сменя юридическата си форма на „Светлю Шишков С” ООД., под която съществува и днес.Още от самото начало налага продуктите си на българския пазар и става търсена от потребителите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Cart